За нас

Брендот Sansiro е претставен на потрошувачите со желба во 1998 година во Бурса, Турција. Оттогаш, нашето портфолио е проширено според потребите и желбите на клиентите.

Sansiro се дистрибуира во над 50 земји низ светот од нашите деловни партнери. Ние веруваме дека партнерството на Сансиро е божествена и вечна врска која е поддржана од нашите врвни производи и квалификувани услуги.

Хармони Козметика секогаш расте и ја шири својата долготрајна деловна визија во козметичкиот сектор со своите млади и динамични вработени.

Тајната формула на чудесниот успех на Sansiro е претставување на оригиналните, вистински и вредни производи на своите клиенти со одржливо висококвалитетно производство и со својата најнова технологија за да се обезбеди задоволство на клиентите.

Нашата мисија е да продолжиме како пионерски производител во козметичкиот сектор покажувајќи најголема грижа и почит кон нашите клиенти, вработени и околината.

Намирисајте го Сансиро, мирисајте најдобро.

 

Контакт:    +389 78 601 611