Прескокнете до информациите за производот
1 на 2

SANSIRO

SECRET

SECRET

Редовна цена ден 1,280.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 1,280.00 MKD
Продажба Продадено
Вклучен данок.
Милитража:
Chanel и Chance-SECRET (среќа) звучат толку многу слично како да се создадени еден за друг. Chance е единствениот мирис на Chanel кој има тркалезно шише, но тоа не е случајно бидејќи е “тркало на среќата”. Бранот на екстремна свежина се среќава со цветната нота и продолжува со сензуално зачинета мелодија. Chance е отворена врата за авантура во непознато, како усни подготвени за бакнеж.
Погледнете ги целосните детали